PROGRAMMA JULI 1 - 5 juli 2019

Dag beste breakers,
Zijn jullie klaar om naar de break te komen? Hieronder vinden jullie alvast het programma voor de JULI- zomerbreak.


Hoe inschrijven?

 

ELKE DAG IETS ANDERS
Kleuters en 1ste leerjaar

Zoals de titel al verklapt, zal deze break een mix van activiteiten brengen van A tot Z. De ‘a’ van aandacht voor het klimaat. Zo zullen onze creamomenten in het teken staan van recycleerbare materialen. Wat doen we met onze overschotten? We gebruiken ze in de creales. De ‘b’ van bewegen. Onze allerkleinsten leren wobbelen en de groteren onder ons nemen deel aan de judoles. Maar ook bewegen in de natuur staat op het programma. We zoeken de schoonheid van de natuur op in de parel van Haspengouw. De ‘c’ staat voor culinair genot, want koken doen we zeker en vast. Zo komen we stilaan aan de ‘z’ van zen worden tijdens de yogales. Van harte welkom in deze break.

Inschrijven kan DEELTIJDS (3 volle dagen) of VOLTIJDS (5 volle dagen)

Van harte welkom in deze break.

De inschrijvingsperiode is voorbij.

-->

KOKEN OVER DE GRENZEN HEEN

2de, 3de en 4de leerjaar

Wil jij iets meer leren over de internationale keuken? Schrijf je dan zeker in voor: ‘Koken over de grenzen heen’. We reizen van het ene culinair land naar het andere. We starten in Bella Italia waar spaghetti en ravioli op het menu staan. China heeft ons ook veel te bieden… ‘Lekkel lekkel. We leren hoe we gezond een picknickmand kunnen vullen maar ook kunnen leegmaken. In Afrika smullen we van het heerlijke fruit en in Amerika van overheerlijke zelfgemaakte hamburgers.  Onze uitstap zal deze keer doorgaan in het mooie Haspengouw. We sluiten onze week af met een typisch Vlaams menu. Ben je nog niet aan ’t watertanden?
Opgelet deze break is VOLTIJDS en er zijn maximum 12 plaatsen.

De inschrijvingsperiode is voorbij.

-->

MUSICALTIME

2de, 3de en 4de leerjaar

Hou je van zingen, dansen en acteren? Dan is deze break helemaal iets voor jou! Gedurende de hele week leren we de basis van het acteren, doen we leuke dansjes en zingen we erop los!
Aan het eind van de week zullen we dit dan toepassen in onze eigen minimusical! Een heks heeft alle emoties afgepakt en verdeeld over het land. Groepjes van boze, bange, verdrietige en blije mensen gaan op zoek naar hun ontbrekende emoties. Zullen ze die terugvinden of zijn ze deze ontbrekende emoties voor altijd kwijt?
Kom het zelf ontdekken en nodig je mama, papa, oma, opa of vrienden uit om te komen kijken. Tot dan! 
Opgelet deze break is VOLTIJDS en er zijn maximum 16 plaatsen.

<

De inschrijvingsperiode is voorbij.

--> -->