Vakantie-Aanbod

 

Praktische info voor de breaks.
1. Mogelijkheid tot opvang: 
8u00 tot 9u00
16u00 tot 17u00

2. Start-einde activiteiten:   9u00 tot 16u00 (tenzij anders vermeld)

3. Kostprijs:  
Voor herfst- en kerstvakantie
€ 18: 1 dag
(25% vanaf kind 2)
Voor de paas- en zomervakantie
€ 115    voltijds
€  69     deeltijds = 3 volle dagen (zelf te bepalen bij de inschrijving)  
(25% vanaf kind 2)

Inbegrepen: Verzekering, alle uitstappen, toegang, gidsen, vervoer, drank, tussendoortjes,… (enkel lunch meebrengen)  

4. Hoe inschrijven?
Nieuw: inschrijvingen gebeuren vanaf dit jaar enkel digitaal via de website www.kabokkio.be en dit van/tot: zie programma.
Wie niet in de mogelijkheid is om digitaal in te schrijven kan telefonisch contact opnemen met de coördinator Greta 0496/79 77 51.
Na inschrijving ontvangt u een factuur. Gelieve de factuur voor vervaldatum te betalen, want de inschrijving is pas geldig na betaling.
Indien u de break niet betaald heeft op deze vervaldatum, zijn wij genoodzaakt uw inschrijving te verwijderen en de plaats te laten innemen door een ander kind van de wachtlijst.
Indien u een break betaald heeft, kan u deze ten laatste 2 weken voor de start annuleren of wijzigen met eventuele terugbetaling.

5. Afwezigheid of ziekte
Indien uw kind tijdens de break ziek is of afwezig wegens overmacht of door onvoorziene omstandigheden, dient u de plaatselijke monitor of coördinator van de vakantiebreaks te verwittigen. Terugbetaling kan enkel na overleg en voorlegging van een attest of na annulatie van de break door onze organisatie zelf. Attest te sturen naar Kabokkio, Plankstraat 16 3800 Sint-Truiden

6. Tegemoetkoming in de kosten van het inschrijvingsgeld
Sommige mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Vraag info aan uw mutualiteit en bezorg de monitor eventueel een in te vullen aanvraag op de eerste dag van de break.